Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiderdorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Jan de Hartogplein 25
2353 LL Leiderdorp
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Leiderdorp

Barbecue kan het hele jaar door!

Bij ons maken we geen verschil tussen barbecueseizoen en de rest van het jaar. Bij Your Choice Catering Leiderdorp staat u ook een geweldige barbecue te wachten als u een feest viert in de herfst of in de winter. En waarom ook niet? Barbecueën kan wat ons betreft het hele jaar!

BBQ - barbecue of grillen?

Hoe je het ook noemt of schrijft, voor ons maakt het geen verschil. Wij hebben voor iedere gelegenheid de passende barbecuepakketten in ons aanbod. Uw examenfuif, bruiloft, verjaardag of uw zakelijke bijeenkomst maken wij helemaal af met een barbecue plus alle materialen die u nodig heeft. Of uw voorkeur nu uitgaat naar de kooltjes of naar de comfortabele gasbarbecue, onze toestellen zijn perfect in staat uw event te voorzien van de meest heerlijke grillspecialiteiten. Veilig, snel en smakelijk!

Barbecue - ons aanbod voor elk wat wils

De barbecue pakketten die wij voeren, bieden voor elk wat wils. Vlees, vis, groente, salades, sauzen en brood, het is allemaal van topkwaliteit en biedt voldoende variatie om aan iedere dieetwens tegemoet te komen. Wij regelen uw barbecue al voor een bedrag vanaf €. 13,50 per persoon. Vanzelfsprekend zijn serviesgoed en bestek daarbij inbegrepen. En heeft u wellicht nog andere partymaterialen nodig? Een partytent, geluidsinstallatie, koelkast of andere zaken kunt u bij ons tegen een zeer geringe meerprijs huren. In onderling overleg leveren wij het maatwerk dat u wenst. Dus neem rustig contact met ons op!

Klik hier voor ons uitgebreide aanbod en laat u verrassen door zoveel diversiteit:

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Barbecue met topproducten

De vlees-, vis- en groenteproducten die wij voor uw barbecue hebben, zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Your Choice Catering Leiderdorp serveert daar uiteraard ook knapperig vers stokbrood, smeuïge kruidenboter, hartige sausjes en fruit bij. Daar zegt toch niemand nee tegen! Heeft u bovendien wensen ten aanzien van de samenstelling en de inhoud van het barbecuepakket? Dan is dat vanzelfsprekend geen enkel probleem. U zegt het ons gewoon en wij passen alles aan uw verzoek aan. Your Choice Catering Leiderdorp legt uw gasten in de watten met een barbecue die nog lang voor de nodige gespreksstof zal zorgen!

Barbecue dat is gezelligheid

Barbecueën is niet alleen een zaak van lekker eten maar ook van pure ouderwetse gezelligheid. Op een warme zomeravond, op een koude winterdag of op elk ander moment zorgen wij voor een bijzondere sfeer. Your Choice Catering Leiderdorp verzorgt niet alleen de culinaire kant tot in de puntjes, wij maken het plaatje helemaal compleet met mooie en sfeervolle stylingelementen die passen bij uw feest. Wilt u weten wat wij zoal aan spullen voor u in voorraad hebben? Kijk dan hier in het materialenoverzicht.

Materialen        

Nog iets na?

Tot slot nog een kleine insiderstip van onze kant: hou een plaatsje vrij in uw buik om na de barbecue nog even na te genieten met een van onze fameuze toetjes. Your Choice Catering Leiderdorp kan u op een blaadje geven dat u daar absoluut geen spijt van krijgt! Ons nagerechten aanbod is al net zo fijn als al onze andere arrangementen. Zo heeft u de keuze voor een compleet dessertbuffet met ijs, luchtige mousse en fruitige bavarois, vers fruit en zelfgemaakt gebak. Of wat dacht u van een heuse ijscokar met Italiaans schepijs? Daar maakt u toch met liefde ruimte voor?

Wij nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Onze prijsopgaven en adviezen zijn zonder verdere verplichtingen. Misschien spreken we elkaar al snel!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in.