Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiderdorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Jan de Hartogplein 25
2353 LL Leiderdorp
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Leiderdorp - Recepties

Bij een receptie voor uw jubileum of uw bruiloft komt nogal wat regelwerk om de hoek kijken. Het vraagt voorbereiding, planning en structuur om van uw receptie een goedlopende en gezellige gebeurtenis te maken. Your Choice Catering Leiderdorp heeft dat kunstje helemaal onder de knie, dus u kunt de hele logistieke planning van uw receptie aan ons overlaten. Privé of zakelijk, wat de aanleiding ook is, wij maken van uw receptie een geslaagd event waar iedereen het naar zijn zin heeft. Your Choice Catering Leiderdorp laat uw receptie lopen als een trein!

De nodige ambiance

Your Choice Catering Leiderdorp creëert ambiance en gezelligheid, ongeacht hoeveel gasten u verwacht. Onze receptie pakketten bestaan uit heerlijke hapjes en een heel mooi drankenarrangement waar u blij van zult worden. Bovendien zorgen wij voor entertainment en partymaterialen als u deze nodig heeft. Partytenten, verlichting, koelkasten, allerlei materialen kunt u tegen een kleine meerprijs bij ons huren. Zo staan uw gasten altijd lekker warm en droog!

Ons aanbod in een overzicht

Your Choice Leiderdorp heeft een overzichtelijk aanbod van onze arrangementen op de website geplaatst, zodat u altijd gemakkelijk kunt kiezen en reserveren. En wilt u toch een andere samenstelling dan de pakketten die u hier aantreft? Dan wijken wij op uw verzoek met plezier af van de standaard concepten. Maatwerk en personal touch zijn namelijk onze kernwaarden en dat blijkt ook uit onze servicegerichte houding.

Onze keuzepakketten:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Speciale drankenprijs

Van ons speciale drankenarrangement voor uw receptie wordt u vast en zeker blij. Niet alleen wordt uw receptie er gezelliger van, uw portemonnee vaart er ook wel bij.

Wat houdt dat drankenarrangement in? U mag onbeperkt genieten van ons 'Onbeperkt Hollands Assortiment' voor de zeer scherpe prijs van € 7,50 per persoon. Klik hier voor de inhoud van het drankenarrangement.

Drankenarrangement        

Extra materialen

Heeft u voor uw receptie nog extra materialen nodig zoals een katheder, een podium, bloembakken of andere items? Tegen een zeer zacht prijsje regelen we dat graag voor u. En als alles achter de rug is, ruimen wij alles weer netjes op alsof er niets gebeurd is!

Materialen        

Geschoold en professioneel cateringpersoneel

Wij streven ernaar u zoveel mogelijk uit handen te nemen. Onze mensen zijn geschoold en professioneel, ook als het gaat om het gastvrij en warm ontvangen van uw gasten. Ze rollen zelfs desgewenst de rode loper voor u uit en schenken elke gast bij binnenkomst een glaasje prosecco in!

Your Choice Catering Leiderdorp beantwoordt met plezier al uw vragen over onze receptie arrangementen en alle andere cateringmogelijkheden. Neem snel contact met ons op en uw receptie is in no time geregeld!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. U hoort binnen 24 uur van ons!