Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiderdorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Jan de Hartogplein 25
2353 LL Leiderdorp
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Leiderdorp - Walking dinner

Wat is een walking dinner? We horen het u al vragen! Your Choice Catering Leiderdorp is heus niet in de war met een lopend buffet, hoor. Een walking dinner is géén lopend buffet, maar een volwaardig diner dat met u en uw gasten mee beweegt in de feestruimte. Geserveerd op handzame bordjes zonder bestek, kunt u genieten van bijvoorbeeld 6 tot 8 gangen van het lekkerste eten. Your Choice catering Leiderdorp kan een walking dinner organiseren op elke plek en voor elk gezelschap!

Mix and match met een walking dinner

Wat een walking dinner de laatste jaren zo populair maakt, is het feit dat iedereen kan eten zonder vastgeprikt aan een tafel te hoeven zitten. Zo praat u met iedereen terwijl u toch van een culinair hoogstandje geniet. Your Choice Catering Leiderdorp zorgt ervoor dat uw gasten mixen en matchen en een diner voorgeschoteld krijgen waar ze hun vingers bij aflikken. Het eten verplaatst zich mee met uw gasten, bij wijze van spreken. Onze kok maakt het diner grotendeels ter plekke klaar en onze keukenbrigade maakt er mooie gerechtjes van op handige bordjes waar u niet eens bestek bij nodig heeft. Your Choice Catering Leiderdorp kan u verzekeren van een spectaculaire smaakbelevenis en een gezellig feest waar u nog lang met plezier aan terugdenkt. Een walking dinner is altijd een schot in de roos!

Walking dinner - gewoonweg heel bijzonder

Gewonweg heel bijzonder, dat is het commentaar dat wij vaak krijgen op onze walking dinners. Your Choice Catering Leiderdorp zorgt er dan ook voor dat de gerechten allesbehalve alledaags zijn. Zo maakt onze chef onder andere zalmtartaar met mierikswortel mayonaise, kwartelboutjes met truffel of een zalig geitenkaasje uit de oven voor u. En een echt bestseller is onze - inmiddels beroemde - brie-soep. Your Choice Catering Leiderdorp maakt een walking dinner tot een feest voor ogen, tong en neus. Alles wordt met veel liefde en toewijding gemaakt en opgediend. En dat proeft u!

Ons walking dinner assortiment

We overleggen uitgebreid met u over de samenstelling van uw walking dinner. Your Choice Catering Leiderdorp voert een assortiment dat voor iedereen iets te bieden heeft. Op basis van onze ervaring kunnen we zeggen dat acht gerechten voldoende zijn om aan een volwaardig diner te komen. Zo komt ook de grote eter bij u aan zijn trekken.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Walking dinner met drankenarrangement

Your Choice Catering Leiderdorp maakt graag het plaatje compleet. Vandaar dat wij de geserveerde gerechten vergezeld kunnen laten gaan van een speciaal drankenarrangement tegen een zacht tarief. Voor de unieke actieprijs vanaf € 7,50 per persoon all-in, heeft u een onbeperkt assortiment gedurende de duur van uw walking dinner. Spullen zoals een tap, glazen en alle andere faciliteiten die u daarbij nodig heeft, zijn bij de prijs inbegrepen. Daar klinken we samen op!

Walking dinner - wat kost dat?

U zult begrijpen dat de prijs van een walking dinner afhangt van wat uw wensen zijn. Your Choice Catering Leiderdorp kan over het algemeen melden dat een gemiddelde prijs van € 30,00 per persoon normaal is. Wilt u het precies weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op en we vertellen u alles over uw individuele walking dinner arrangement.

Bel ons op 0800 4890 489 of vul onderstaand contactformulier in.