Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiderdorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Jan de Hartogplein 25
2353 LL Leiderdorp
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Leiderdorp - Materialen

Your Choice Catering Leiderdorp heeft diverse partymaterialen voor uw feest. Ook al zijn wij geen materialenverhuurbedrijf, voor onze klanten hebben wij de nodige attributen in ons assortiment. Mogen wij uw feest of uw zakelijke event regelen? Dan kunt u voor bijzonder aantrekkelijke tarieven bij ons diverse partymaterialen huren.

Materialen als service voor onze klanten

Your Choice Catering Leiderdorp is graag op alles voorbereid. Wij nemen ons werk serieus en willen onze klanten graag op elk gebied van dienst kunnen zijn. Dat wil zeggen dat wij ook de materialen en benodigde attributen voor u kunnen verzorgen. Your Choice Catering Leiderdorp staat niet alleen voor lekker eten en drinken, maar ook voor alle andere zaken die belangrijk zijn om uw feest te laten slagen. Voor serviesgoed, bestek en servetten hoeft u overigens niets extra's te betalen. Die materialen horen standaard bij het cateringconcept dat u bij ons reserveert.

Ambiance, styling en aankleding

Party styling en het creëren van de juiste sfeer tijdens uw feest of event, behoort eveneens tot de taken van Your Choice Catering Leiderdorp. We zorgen ervoor dat uw feestlocatie voorzien wordt van styling items die aansluiten bij de aard van het feest en de aard van het gezelschap. Ons team kan in overleg met u de bloemen, slingers, planten en verlichting regelen. Op die manier past de ambiance die tot stand komt perfect bij het feest dat we voor u organiseren. Heeft u speciale wensen? Wilt u bijvoorbeeld uw locatie om laten toveren in een totaal andere wereld? Laat het rustig over aan Your Choice Catering Leiderdorp. Daarmee wordt uw feest onvergetelijk voor iedereen!

Meer dan alleen culinaire concepten

Your Choice Catering Leiderdorp maakt van uw feest een totaalpakket waarbij u nergens omkijken naar heeft. Alle onderdelen kunt u uitbesteden aan ons, zodat u zeker weet dat alles tot in de details perfect verzorgd is. Themafeesten, sfeervolle bedrijfsopeningen, oergezellige barbecues, wij maken het allemaal mogelijk zonder dat u er iets aan hoeft te doen. En dat is fijn, want u heeft het waarschijnlijk al druk genoeg, toch?

Materialen - wat betaalt u?

Niet veel, dat staat vast! Catering, styling, drank, entertainment en materialen: al deze zaken laat u met een gerust hart regelen door Your Choice Catering Leiderdorp. Partytenten, verlichting, koelkasten, planten en nog veel meer attributen hebben wij voor u in ons aanbod. En aangezien wij een groot netwerk aan leveranciers hebben opgebouwd waaruit we kunnen putten, kunnen we u bijzonder scherpe prijzen aanbieden onze diensten, dus ook voor onze materialen.

Klikt u op onderstaande link voor een volledig overzicht van onze (ver)huurmaterialen.

Huurmaterialen (pdf)